Central America!
Ni Hao!
Op dit moment zijn we alweer 2,5 maand terug uit China en hoewel er nog steeds in de planning stond dat er een afsluitend verhaal op deze site zou komen.. is de kans dat dit daadwerkelijk nog gaat gebeuren vrijwel nihiel. Over twee dagen beginnen we alweer aan onze volgende reis en dit keer gaan we rondreizen door Midden Amerika!
We willen iedereen nog even bedanken voor alle leuke reacties op onze ( soms een 'beetje' lange) blogs op deze site. Vooral de periode dat we in het weeshuis woonden deden de reacties ons vaak goed. Tja als er geen Goede Tijden op de buis is (of uberhaupt een buis) dan moet je het toch ergens anders van hebben! :)
Voor onze reis door Midden Amerika gaan we weer een poging doen een reislog bij te houden en dat zal gebeuren op: www.leathertramps.reismee.nl
Liefhebbers kunnen zich uiteraard weer aanmelden voor de mailinglist.
Hopelijk zien we jullie reacties weer tegemoet op onze andere site =)
Adios!
Susanne en Gjalt.
Yes, we kunnen weer lezen! Kijk er nu al naar uit! Ik zal jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen in GTST btw!
Dikke kus!
Ha lieve Susanne en Tjalt! De reacties deden jullie een genoegen. De verhalen ons. Fijn om te weten hoe het jullie vergaat en stiekem een beetje meereizen met jullie meeslepende verhalen. Ook ik kijk er al naar uit!
Wens jullie nu alvast een heel goede en voorspoedige reis en heel veel plezier. Liefs, Metta
???? Wat is het plan en we hebben nog niet eens een keer afgesproken, hallooo. Hoe lang gaan jullie wegblijven dit keer. De smaak hebben jullie in ieder geval goed te pakken samen. Vast veel plezier en ben wel nieuwsgierig.
wie is Tjalt?
Ik ben het helemaal met caroline eens... We hebben elkaar nog niet eens kunnen zien!!!!! Maar ja ik wens je natuurlijk heel veel plezier en veel nieuwe ervaringen.
Gelukkig kan ik nu zeggen dat ik ook bijna op reis ga. 11 December staat Thailand voor de deur. Veel geluk en geniet ervan.
Veel liefs van ons uit het mooie Utreg!!!
Hoihoi,
vanuit het weeshuis hier de hartelijke groeten =) Ik zat even te googlen op een treinreisje van houma naar zhengdu, waarop ik gelijk op jullie blog uitkwam! Bedankt voor de mega awesome trampoline, ze zijn er erg gek mee nog steeds hoor! En ik ook. Grappig hoor!
Groetjes Barbara